Головна >> Продаж квартир >> Об'єкт №212901303

Оголошення не актуальне

2-кімнатна квартира в Київському районі.  (№ 212-901-303)

Ціна: договірна

2-кімнатна квартира в Київському районі. фото 1

Характеристики

Ціна: договірна
Кімнат: 2 розд
Поверх: 14 / 17 ліфт
Площа: 62 / - / 23 м2
Санвузол: 1 роздільний + сумісний
Балкон: балкон
Вид на море: -
Назва ЖК: Одиссей
Стан квартири: Євроремонт
Документи: Договір інвестування
Єксклюзив: -
Тип отопления: Автономне
Додатково: новобудова

Адреса: Одеська, Одеса, Київський, Люстдорфська дорога, 55

2-кімнатна квартира в Київському районі. Загальна площа 62 м2, кухня - вітальня 23 м2. Планування квартири - кухня вітальня, передпокій, дві окремі спальні, санвузол, гардеробна. В квартирі зроблено ремонт в світлих тонах з використанням якісних матеріалів. Ремонт зроблено в единому стилі. Квартира оздоблена меблями та технікой. Є окрема гардеробна. В квартирі нікто не проживав.

Квартира розташована на 14 поверсі 17 поверхового будинку. Технологія будівництва монолітно каркасна з заповненням стін газобетоном. Територія комплексу огроджена та знаходиться під відеонаглядом та охороною. На території комплексу є дитячі майданчики, зони відпочинку, проведен ландшафтний дизайн території. Є додаткова ємкість для води та генератор на випадок відключення елетрики. На території комплексу є паркінг та наземні стоянки.

Локація квартири дозволяє за 10 хвилин доїхати до моря, за 10 хвилин доїхати до парка Горького, за 10 хвилин доїхати до центра міста. Поряч розташовані супермаркети, торгівельні центри, школи, дитячі садки, фітнес клуби. Зручне транспортне сполучення.

ID 212901303

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок