Головна >> Продаж квартир >> Об'єкт №212907029

Дизайнерські та стильні апартаменти у самому центрі Одеси  (№ 212-907-029)

Ціна: 100 000 $

Дизайнерські та стильні апартаменти у самому центрі Одеси фото 1

Характеристики

Ціна: 100 000 $
Кімнат: 6 розд
Поверх: 4 / 4 ліфт
Площа: 130 / 97 / 11 м2
Санвузол: 2 сумісний
Вид на море: -
Назва ЖК:
Стан квартири: Євроремонт
Документи: Свідотство про право власності
Єксклюзив: -
Тип отопления: АГВ

Адреса: Одеська, Одеса, Приморський, Ніжинська вулиця, 24

До Вашої уваги пропонуємо дизайнерські просторі та стильні апартаменти у самому центрі Одеси. Одна велика квартира поділена на дві повноцінні квартири. В одній з них кухня-студія, спальня та санвузол. У другій – вітальня, спальня, кухня та санвузол. Великий коридор із площею під побутове приміщення. Двоконтурний котел, сантехніка, опалювальні труби та радіатори нові, вікна м.п. електрика нова.

У кожній квартирі:
Меблі з натурального дерева, стильні люстри, холодильник, сенсорна електроплита, витяжка над плитою, мікрохвильова піч, електрочайник, посуд та столові прилади, келихи, пральна машина, кондиціонер, телевізор-смарт із плоским екраном, автономне теплозабезпечення (двоконтурний АГВ) праска, високошвидкісний інтернет WI-FI, прасувальна дошка, сушарка для білизни.
Над квартирою, на площі 38 м2, що належить до неї, розташований накопичувальний бак з водою на 300 л, у квартирі гідрофор, який створює хороший напір води в кухнях і санвузлах.
На даний момент квартири використовується під бізнес. І обидві мають орендарів, яких за бажання можна зберегти. Обидві квартири також здаються подобово на букінг та airbnb з високою оплатою за добу. Багато постійних клієнтів.


ID 212-907-029

Об'єкт на карті

Замовити зворотній дзвінок